Bart de Vreede

Bart-de-Vreede-Team-RijnGouweLokaal-rond

Hazerswoude-Rijndijk

Bart is werkzaam bij Avery Dennison als global research en development manager en tevens als global technical services manager binnen de reflective divisie. Met een groot gezin van 6 blijft er niet veel tijd over voor hobby’s, maar in de spaarzame uurtjes bouwt hij weboplossingen voor bedrijven.

Bart is sinds enkele jaren behoorlijk ontevreden met de coalitiepartijen in Alphen aan den Rijn vanwege het gebrek aan het luisteren naar de burgers (participatie) en het “vergeten” van de kernen. Maar helemaal sinds de situatie met de energietransitie en het voornemen om 24-45 windturbines te plaatsen langs de N11 waar ruim 5500 mensen langs wonen, was de maat vol!

Bart zou graag zien dat de huidige coalitiepartijen eens een paar jaartjes van stoel wisselen en dat de kleinere, lokale partijen het voor het zeggen krijgen.

“Laten we eens stoppen met al die prestigeprojecten en vriendjespolitiek en gewoon écht eens voor de “normale” mensen aan de slag gaan. Laat de kernen zien hoe het ook kan en zo eindelijk iedereen zich Alphenaar te laten voelen.”

RijnGouweLokaal kernflyer Koudekerk Hazerswoude-Rijndijk_Page_1

Misschien ook interessant voor u?

RijnGouweLokaal Berichten Header

Stemlocaties gemeenteraadsverkiezingen 2022 Alphen aan den Rijn

4 maart 2022

Op woensdag 16 maart 2022 kunt u vanaf 07:30 – 21:00 stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen Alphen aan den Rijn. Onderstaand staan alle stemlocaties in de gemeente Alphen aan den Rijn,…

Lees verder
De visie van RijnGouweLokaal Woningnood in Alphen aan den Rijn

De visie van RijnGouweLokaal: Woningnood in Alphen aan den Rijn

7 maart 2022

In koor beloven alle partijen in Alphen aan den Rijn u vooral één ding: huizen. Het tegengaan van woningnood staat terecht centraal bij de komende gemeenteraadsverkiezingen en ook wij begrijpen…

Lees verder
RijnGouweLokaal Berichten Header

Advertentie RijnGouweLokaal Groene Hart Koerier 9 maart 2022

12 maart 2022
Lees verder