Kimberly Venema

Kimberly-Venema-Team-RijnGouweLokaal-rond

Alphen aan den Rijn

Geboren in Leiderdorp maar op en top Alphense, is Kimberly al jarenlang actief als vrijwilliger bij onder andere Tom in de Buurt en Buurtteam Zeeheldenbuurt. Door die werkzaamheden ziet zij al gauw waar de schoen wringt, zeker in een tijd die gekenmerkt wordt door beperkingen wegens het coronavirus.

“Veel ouderen zitten binnen. Dat is gewoon heel erg, zoveel activiteiten die niet doorgaan. Alle welzijnsactiviteiten, samenkomsten, koffieochtenden en het gezamenlijk eten… Dat is ook mijn politieke motivatie: de ouderen in onze gemeente. Er is elke keer weer gedoe met buurthuizen en financiering. Terwijl eenzaamheid onder alle leeftijdsgroepen een steeds groter probleem wordt.”

Kimberly studeerde Social Work, is creatief en ook betrokken bij diverse kerkelijke activiteiten. Rust pakt ze tijdens wandelingen met haar hondje Dushi. Ouderen en jongeren zijn de doelgroepen waarvoor ze zich al jaren inzet. Dit blijft ze doen, maar nu dus ook op politiek vlak met RijnGouweLokaal!

Misschien ook interessant voor u?

De visie van RijnGouweLokaal Woningnood in Alphen aan den Rijn

De visie van RijnGouweLokaal: Woningnood in Alphen aan den Rijn

7 maart 2022

In koor beloven alle partijen in Alphen aan den Rijn u vooral één ding: huizen. Het tegengaan van woningnood staat terecht centraal bij de komende gemeenteraadsverkiezingen en ook wij begrijpen…

Lees verder
Ank de Groot opnieuw lijsttrekker RijnGouweLokaal 1

Vragen RGL rondom miljoenen investering Theater Castellum

18 november 2020

Door: Ank de Groot-Slagter, fractievoorzitter Technische vragen in verband met agendapunt Theater Castellum Wat is de reden dat ondanks eerdere verbouwingen nu pas onderzoek gedaan is naar de brandveiligheid? Welke…

Lees verder
RijnGouweLokaal Berichten Header

Kern Alphen aan den Rijn Centrum

1 januari 2022
Lees verder