Sam Schoneveld

Sam-Schoneveld-Team-RijnGouweLokaal-rond

Alphen aan den Rijn, Kerk en Zanen

Voor Sam is het duidelijk: eerst het conservatorium afronden, dan psychologie studeren en daarna een zorgorganisatie oprichten: “Maar ik zit nu nog in m’n luiers, dus dat is wel een heel verre toekomstdroom”. Met zijn verse 22 jaar is Sam voorlopig nog wel even ‘de Benjamin’ van RijnGouweLokaal. Hij werd geboren in Zwammerdam en woont nu in Kerk en Zanen, met honderd andere jongeren in het oude GGZ-pand aan de Noorderkeerkring.

“Dat is dan misschien niet het mooiste plekje binnen de gemeente, maar ik woon er wel met veel hele interessante en lieve mensen.” Wat Sam wél het mooiste plekje van Alphen vindt? “Ik twijfel tussen het stukje achter bij de Zegerplas of het Rietveld. En nu ik er toch over nadenk, even voor alle duidelijkheid, daar moet geen weg doorheen! Mag niet, foei! Daarom kies ik nu toch voor het Rietveld.”

Sam zingt, houdt van schrijven en is dol op animatieseries. Sterker nog, hij is bezig er zelf één te ontwikkelen. Ondanks alle plannen en hobby’s, mag iedereen Sam wakker bellen als hij kan helpen de bouw van een woonwijk met ‘tiny houses’ te realiseren. Maar ook als er iemand overtuigd moet worden dat er meer geld naar de GGZ moet, is Sam degene die u moet hebben: “Dan kom ik even duidelijk maken waarom het heel logisch is dat dat snel geregeld moet worden, geen enkel probleem!”

Misschien ook interessant voor u?

Lijsttrekkers gemeenteraadsverkiezingen 2018 Alphen aan den Rijn uitgelicht

Lijsttrekkers gemeenteraadsverkiezingen 2018 Alphen aan den Rijn uitgelicht

2 december 2017
Lees verder
RijnGouweLokaal Berichten Header

Rumoer rond neveninkomsten burgemeester Liesbeth Spies

26 november 2019

In de pers zijn diverse artikelen verschenen rond de neveninkomsten van Liesbeth Spies. Namens de fractievoorzitters is er een verklaring afgegeven naar aanleiding van een overleg dat vrijdag jl. heeft…

Lees verder
RijnGouweLokaal Berichten Header

Archief 2012: Accommodatiebeleid Dossier/Archief

31 december 2012

Accommodatiebeleid Dossier/Archief 2012 Door: Jan de Groot De fractie van Alphen 1 is voornemens deze twee moties aanstaande donderdagavond in te dienen. Dit gezien de behandeling van het subsidieverzoek van…

Lees verder